Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda yürütülen çalışmalarda Gençlik Merkezlerinde ki Liderler gençlerin gelişimine katkı sağlamak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmak ve Rize gençliğinin sorunlarına daha hızlı çözüm bulmak amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Orta dereceli okullarda Okul Temsilcisi seçimi çalışmaları devam ediyor.

Rize Gençlik Merkezi Müdürü Yasin ÇAKMAKÇI yaptığı açıklamada “ Gençlik faaliyetlerinin arttığı Rize’de il merkezi ve ilçelerde Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yaptığımız çalışmalar sonunda faaliyet gösteren tüm eğitim kurumlarında birer okul temsilcisi seçerek Gençlik merkezlerinin faaliyetlerini, çalışmalarını, projelerini gençlerimize daha iyi duyurmak ve bilgi aktarımın yapmak için seçmiş bulunmaktayız.

Gençlik Merkezlerimiz faaliyet ve projeleri ile hem eğitim hayatında hem de sosyal yaşantıda, gençlerin boş zamanlarını daha etkin ve verimli geçirmeyi sağlamak amacı ile yürüttüğü çalışmalarını Liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizle birlikte okul temsilcilerine aktararak gençlerimiz için daha verimli ve güvenilir bir ortam sağlamayı hedefliyoruz. Hedefimiz doğrultusunda Gençlik Merkezimiz Liderleri değerli okul temsilcilerimiz ile birlikte faaliyetlerimizde birlikte yol alacağımıza inanıyorum. Şimdiden bu yola baş koyan gönüllü gençlerimizi kutluyor ve başarılar diliyorum “ dedi.

Rize ve Çayeli Gençlik Merkezi il genelinde 15 bine yakın üyesi ile Sosyal ve Kültürel çalışmalarına devam ediyor.