Karayolları standartlarında yapılan yollarla vatandaşlar daha kaliteli ve konforlu bir ulaşım hizmetine kavuşuyor.



Rize İl Özel İdaresi ekiplerince yapımı tamamlanan ve toplamda 11 köye hitap eden Çayeli ilçesi Şairler Vadisi grup yolu; asfaltlaması, parapet duvarı, su kanalı, 180 derece ayna, bariyerleri ve yol çizgileriyle karayolları standardını aratmayan bir yatırım oldu.

İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, her haliyle örnek bir proje olan Çayeli ilçesi Şairler Vadisi Grup yolunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı İshak Karahan, İlçe Yönetimi, İl Genel Meclisi Üyeleri Ömer Latif Yağcı, Adnan Karal ve köy muhtarlarının katılımlarıyla yerinde inceledi.

İncelmelerin ardından açıklamada bulunan Başkan Türüt, çalışmanın bölge halkı tarafından büyük bir takdir gördüğünü belirterek “2020 yılında merkez ve tüm ilçelerimizde bulunan grup yollarımızda başlattığımız çalışmalarımıza 2021 yılında da aralıksız devam ediyoruz.

Şairler vadisi grup yolumuz 11 köye hitap etmesinin yanında önemli bir turizm bölgesi olan Ağaran Şelalesine de ulaşım sağladığından ayrıca bir önem arz ediyor. Kurum olarak tek gayemiz vatandaşlarımıza çağın gereklerine uygun konforlu bir ulaşım imkanı sağlamak.

Bu çerçevede hummalı ve özverili bir şekilde sürdürdüğümüz bu çalışmalar, kaliteli hizmeti de beraberinde getiriyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bölge halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Türüt ilçe programının devamında Yamaç, Selimiye, Yanıkdağ ve Sırt köylerini ziyaret ederek tamamlanan ve devam eden taş duvar ve asfaltlama çalışmalarını takip etti.