Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Kemal Çeber, Milletimizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalışan ülkemizin en köklü kurumlarından olan Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ederek, “İlimizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdikleri gayretten dolayı İl Jandarma Komutanımızın şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.

Geçmişi şeref ve fedakârlıklarla dolu, gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatımız başarıları ile her daim milletimizin gurur ve güven kaynağı olmuştur. 


Bu kapsamda Jandarma Teşkilatımızın 183. Yılını kutlarken vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum” dedi. 


İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı’da, Jandarma Genel Komutanlığı olarak “İşimizin Kölesi Vatandaşımızın Hizmetkarıyız” düsturu doğrultusunda çalışmalara devam edildiğini ifade ederek Jandarma Teşkilatı adına nazik kabulünden dolayı Vali Çeber’e şükranlarını sunduğunu dile getirdi.