Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Rize Müftülüğü, Kızılay’la işbirliği yaparak Kan Bağışı Kampanyası düzenledi.
Kutlu Doğum Çadırı yanında hafta boyunca Kızılay’ın kan aracında devam edecek olan kampanyaya vatandaşın ilgisinin yoğun olduğu gözlendi.
İl Müftüsü Yusuf Doğan da kan bağışında bulunarak, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kutlu Doğum Haftası’nda Kızılay’la işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyası düzenledik. En önemli etkinliklerimizden bir tanesi olan ve 20 Nisan’a kadar devam edecek kan bağışı kampanyasına, kan verebilecek durumda olan herkesin destek vermesini bekliyoruz. İyilik sadece cebimizdeki parayı vermek değil, kana ihtiyacı olan hastalarımıza kanımızla yardımcı olmaktır. Hacamat dediğimiz kan vermek-kan aldırmak, Peygamberimizin de bir sünnetidir. Kutlu Doğum Haftamızın bir parçası haline gelen kan bağışı kampanyasına destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Kutlu Doğum hatırına kan bağışında bulunan vatandaşlara Rize Müftülüğü tarafından mealli Kur’an, kitap ve gül hediye edilecek.