Rize İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından görevlerinde göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürlüğünce belirlenen sağlık personellerine teşekkür belgesi verildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Biber Sağbaş ile Rize Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde görevli Hemşire Sabire Turanlı görevlerinde göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

İlimiz T.C. Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Biber Sağbaş’ın hastane içi yürüttüğü hizmetleri başarılı gördüğünü vurgulayan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Sağbaş’ın çalışanlar tarafından da sevildiğini, bu durumunda ayrıca takdire şayan olduğunu belirtti.

Tepe, şöyle devam etti:“Hastanemizde yatarak tedavi gören zor durumdaki hasta ve yakınlarına karşı güleryüzlü, ilgili adet birer kardeş, abla gibi davranması ve diğer hemşireleri de bu yönde motive edip eğitmesi, bu davranış biçiminin onlarda da yaygınlaşması için gösterdiği çabalardan dolayı bizler tarafından da teşekküre hak kazanmıştır. Çünkü hastanede yatarak tedavi gören bir insan için sağlık çalışanlarından göreceği güler yüzlü, şefkatli tavır en az tıbbi tedavisi kadar önemlidir. Her ne kadar tıbbi cihaz ve malzemece üstün doktor ve diğer sağlık personeli sayısı açısından yeterli dahi olsanız hastanıza güler yüz ve samimiyetinizi göstermezseniz uygulanan tedavi mutlaka eksik kalacaktır.”

İlimiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan Sabire Turanlı ise görev yaptığı evde sağlık hizmetlerinin sunumu esnasında göstermiş olduğu içtenlik, hoşgörülü ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ile taltif edildi.

Sağlık hizmetlerinin çok önemli bir ayağı olan evde sağlık hizmetlerinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde etkin bir şekilde yürütüldüğünü, Sabire Turanlı’nın da yaklaşık 4 yıldır ekip içinde başarılı bir şekilde görev yaptığını ifaden eden Tepe, başarılı çalışmalarından ötürü personelini tebrik ederek, Müdürlüğümüzden evde sağlık hizmeti alan hastalar adına teşekkür etti.