Demokratik bir ortamda yapılan seçimde Ferhat Akgenç başkanlığında toplanan Meclis divanı oy birliğiyle Resul Okumuş’u Meclis Başkanlığına seçti. 

Seçimden sonra konuşma yapan Okumuş, “Yeni dönemde de başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Beni seçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu göreve layık çalışmalar yürüteceğim. Bu seçim sonuçlarının hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.  

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan konuşmasında, “Üyelerimiz bizi yeniden seçip, bizlere tam güven vermişlerdir. Borsa yönetimine ilk geldiğimiz günden itibaren sürekli gelişen ve değişen bir vizyonla çalıştık. Rizemize ve çay sektörüne yaptığımız projelerle yenilikler kazandırdık. Artık işimiz daha da zor. Üyelerimiz tekrar bizi seçerek bize daha büyük bir sorumluluk vermiştir. Rizemiz ve özellikle çay sanayisi için birlik ve beraberlikle daha çok çalışıp başarılı çalışmalar yürüteceğiz “ dedi. 

Meclis Üye Listesi 

Meclis Başkanı: Resul OKUMUŞ 

Meclis Başkan Yardımcısı: İbrahim AKKUŞ 

Meclis Başkan Yardımcısı: Mehmet Ali ALTUNSU 

Meclis Üyeleri:  Mehmet ERDOĞAN, Turgay TURNA, Avni PINARBAŞ, Sedat ABANOZ, Muhammet KARAOĞLU, Emrullah NALKIRAN, Ferhat AKGENÇ, Mehmet İSMAİLOĞLU, Hasan MERCAN, Tahsin BEREKETOĞLU, Ali Haydar ER 

Yönetim Kurulu Üye Listesi 

Yönetim Kurulu Başkanı: Mehmet ERDOĞAN 

Yönetim Kurulu Üyeleri: Avni PINARBAŞ, Turgay TURNA, Sedat ABANOZ, Ali Haydar ER