Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, meclis başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, disiplin kurulu başkanı Mehmet Cevdet Akmehmet, genel sekreter Gafur Karali, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi temasta bulunmak üzere Balıkesir'i ziyaret ettiler.

Rize'den gelen heyet Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı sonrası Balıkesir Büyükşehir Belediyesine geçen heyet Başkan Ahmet Edip Uğur'u da ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi çalışmaları ve vizyon projeleri hakkında bilgiler verdi. Balıkesir’in Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu ifade eden Başkan Uğur, “Balıkesir devletimizin köprü ve otoyol gibi yatırımları ile değer kazandı. Yatırımcılar ilimize geliyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni yatırımlar yükseliyor. Büyükşehir Belediyemizin yatırımları da kentimize değer katıyor” diye konuştu.

Rizeli iş adamlarının da çalışmaları hakkında bilgiler verdikleri ziyaret karşılıklı hediyelerin takdim edilmesi ardından sona erdi.

Rize heyeti Balıkesir Ticaret Odası’nı da ziyaret etti. BTO Başkanı Fahri Ermişler Balıkesir Ticaret Odası’nın bugüne kadar olan gelişimi ve faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

BTO Başkanı Fahri Ermişler ve Rize Ticaret ve Sanayi odası heyeti daha sonra çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu başkanlığındaki heyet Rize Eski Valisi olan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'yıda ziyaret etti. Vali Yazıcı ile bol bol sohbet ederek hasret gideren heyet ziyaret sonrası fotoğraf çektirdi.

RTSO heyeti yapılan ziyaretlerin ardından şehirden ayrıldı.