24 Haziran’da yapılan genel seçimlerin sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Cevahir, artık seçim sürecinin bittiğini ve artık Rize’nin 2023 hedeflerini tutturmak için çalışmaların başlaması gerektiğini vurguladı. Başkan Cevahir: “Seçimin ardından Cumhurbaşkanlığı Hükumet sisteminde ülkemizin ilk Başkanı seçilen Rize’mizin medar-ı iftiharı ve hakiki evladı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu başarısından dolayı tebrik ediyor, ülkemiz ve ilimiz için hayırlı hizmetler yapmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun, ömrü uzun olsun, yolu açık olsun.

Ayrıca ilimizde seçimlere katılan tüm siyasi parti çalışanlarına ve adaylarına bu çalışmalarında saygı ve sevgi çerçevesinde sürdürdükleri için, demokratik ortama katkıda bulundukları için hepsini tebrik ediyorum.

Seçim sürecinde yüksek katılım oranıyla demokrasiye katkıda bulunan tüm vatandaşlarımızı da tebrik ediyorum. Artık seçim süreci ilimizde ve ülkemizde sona erdi. Bundan sonra ilimizin 2023 hedeflerine ulaşmasında tüm paydaşların çalışması ve üretmesi gerekmektedir. İlimizin Ekonomi, kültür turizm alanında istihdamın geliştirilmesi ve hedeflere ulaşılması için çalışmaların hızlandırılması ve hayata geçirilmesi için herkesin bu çalışmalara katılması ve üretmesi gerekmektedir.

Bizler de Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ve Yönetimi olarak bu çalışmalara katkı sunmalıyız. Bu çalışmalara katkı sunmak için meslek komitelerinin çalışmalar yapması, üyelerin sorunlarını, fikirlerini araştırmaları ve bunları projelendirmeleri, bu projeleri meclisimize sunmaları gerekmektedir. Bizlerde bu projeleri yönetimimiz ile paylaşmalı üyelerimizin taleplerini yerine getirmeliyiz. Ayrıca oluşturmuş olduğumuz komisyonlarımız da çalışmalara aynı ölçüde katkı sağlamalıdır.

Bu vesile ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin resmen başladığı yeni dönemin İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum.”