Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ilk akredite odalarından biri olan Rize Ticaret ve Sanayi Odası 8-9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleşen Akreditasyon Belge Yenileme Tetkiki sonucunda A Sınıfı Akredite Oda olarak Avrupa standartlarında 5 yıldızlı oda olduğunu tekrar tescilledi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası 2021 yılı Akreditasyon Belge Yenileme Denetimini başarı ile tamamladı. Denetleme işlemini klaslama ve uygunluk değerlendirme kuruluşu Türk Loydu Akreditasyon Denetçisi Olcay Koca ve TOBB Akreditasyon Müdürlüğü Personeli Başak Ayık tarafından yapıldı.

Denetleme açılış toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Temizel, Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Kaytaz, Akreditasyon ve Kalite Yönetimi Sorumlusu Fatma Nur Tarlacı ve oda personeli katılımıyla gerçekleşti.

Kapanış toplantısı ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Temizel, Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Kaytaz, Akreditasyon ve Kalite Yönetimi Sorumlusu Fatma Nur Tarlacı ve ilgili diğer personelin katılımıyla gerçekleşti.