İkizdere Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri hem tanışmak hem de Kooperatif olarak yapacakları çalışmalar ve faaliyetle ilgili bilgi vermek amacıyla Vali Çeber’i ziyaret etti.

Kendine has birçok ürün ve bitkiyi içerisinde barındıran İkizdere’nin var olan bu potansiyelini kadın eliyle ekonomiye kazandırmayı hedefleyen İkizdere Kadın Girişimi Üretim ve işletme Kooperatifi, el dokuma ürünleri, yöresel gıdalar, doğal ve bitkisel ürünleri işleyerek pazarlamayı hedeflediklerini belirttiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, yaşamın her alanında, her sektörde daha aktif, daha üretken ve daha güçlü bir şekilde yer alan tüm kadınların destekçisi olmaya devam edeceklerini belirterek, “Kadın üreticilerimizin ürünlerini daha geniş ve etkin pazarlara sunmaları adına bir araya gelerek kooperatifleşmesi çok önemli. Büyük bir gayret gösterip İkizdere ilçemizde kooperatif kurulmasına vesile olan girişimcilerimiz diğer girişimci kadınlarımıza da örnek olacaktır. İlimizin gelişmesine, kalkınmasına ve ekonomisine üretimleriyle destek olan bütün kadınlarımızı kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Öznur Günay da hazır bulundu.