Vali Çeber, muhtarların görüş, öneri ve temennilerini almak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Muhtarlar Toplantısı’ kapsamında, bir grup köy muhtarı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi, dilek ve temennileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Rize Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, İl Emniyet Müdür V. Nahit Karakaş ile bir kısım daire müdürü de hazır bulundu.

Daha çok İkizdere İlçesi ile Pazar İlçesi Melyat Bölgesi köy muhtarlarının yoğunlukta olduğu toplantının son bölümünde Vali Çeber, yaptığı değerlendirmede; toplantıda daha çok çevre konusunda yaşanan sorunların dile getirildiğini, muhtarların doğal çevrenin korunması konusunda göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Rize’de ki yatırım maliyetlerinin çok yüksek olduğuna ve kamuya ait kaynakların da belli olduğuna vurgu yapan Vali Çeber, “Biz idareciler olarak, bu kutsal topraklarda Rizelilere en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Çevre konusunda tavrımız aynıdır. Yüce Rabbim bu coğrafyaya birçok güzelliği ve imkanı birlikte sunmuş. Bizlerde, sahip olduğumuz bu değerleri en iyi şekilde koruyarak gelecek nesillere aktarmakla görevliyiz” dedi ve çevreye karşı olan duyarlılıklarından dolayı Melyat Deresi Derneği Başkanı ve köy muhtarlarına bir kez daha teşekkürleri belirtti.