23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Vakıflar ilkokulu 4. Sınıf öğrencisi Berrak Su Bulut, Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Vali Çeber, makamını temsili olarak Berrak Su Bulut’a bıraktı.

Temsili Vali Bulut, Vali Kemal Çeber’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali yardımcıları ve kurum idarecilerini arayarak çeşitli konularda isteklerde bulundu. 

Temsili Vali Bulut ilk olarak Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı’yı telefonla arayarak; öğrencilerin deneyler ve teknolojik icatlar yapabileceği bir araştırma merkezinin kurulması için bir çalışmanın yapılmasını istedi.

Ardından İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Çetin Çakır’ı arayan temsili Vali Bulut, Rize’deki basın mensuplarının bir arada olacağı ve çalışacağı bir ortamın oluşturulmasını istedi.

Vali Kemal Çeber’in gelecek planlarını sorduğu temsili Vali Bulut, kadın bir Cumhurbaşkanın ülkemize çok yakışacağını ifade ederek hedefinin Cumhurbaşkanı olmak istediğini belirtti.

Vali Kemal Çeber, Berrak Su Bulut’un valilik makamını en iyi şekilde temsil ettiğini, Berrak Su Bulut gibi büyük hedefleri olan bir öğrenciye makamını teslim etmekten büyük keyif aldığını söyledi. Vali Çeber, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak kendilerini geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.