Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen ve Ardeşen Belediyesi tarafından yürütülen ‘Ardeşen Dolana Deresi Renkli Yüzü ile Bölge Turizmine Kazandırılıyor Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.
Mali Destek Programı kapsamında desteklenecek projenin sözleşmesi DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ile Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin tarafından imzalandı.

DOKA’nın yürüttüğü çalışmaların bölgeye çok ciddi katkı sağladığını dile getiren Başkan Gültekin, “Ardeşenimizin turizmine yönelik, Ardeşenimizin önünü açacak çok ciddi bir projenin protokolünü imzalıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu desteklerle ilçelerimiz, beldelerimiz hem daha güzel hizmet görecek hem de daha güzel bir görünüme kavuşacaktır. Projenin hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in ajansın kurulmasında, belli bir noktaya gelmesinde ve önemli hizmetler yapmasında ciddi katkıları olduğunu ifade eden DOKA Genel Sekreteri Kaldırım, “Sayın Başkanımızın çok güzel hizmetleri var. Kendi ilçesine hatta bölgeye katkısı var. Çok güzel projeler yapıyor. Ardeşen, çok ciddi sayıda turist çeken ve bölgemiz turizminin lokomotifi konumunda olan önemli destinasyon merkezlerinden biri. Bu proje ile bölgemizde çok hızlı gelişen turizme yeni bir merkez kazandırmış olacaklar. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.