BAŞKAN KASAP “BÜYÜK BİR AFETLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Rize’de kar yağışı ve tipi devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde teknik ekip ve Başkan yardımcıları ile üst mahalle, Merkez, Gündoğdu ve Hastane yolunu denetleyerek incelemelerini sürdürüyor.
 
BAŞKAN KASAP TÜM EKİPLERİ SEFERBER ETTİ…
Rize’de iki gündür devam eden kar yağışı ve tipi ile Rize Belediyesi , İl Özel İdare ve Karayolları yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden çalışmalarını güçlükle ve aralıksız sürdürüyor. Çalışmaları sabahın erken saatlerinden itibaren takip eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, tüm ekipleri seferber ederek çalışmalara bizzat kendiside katılarak mahalle mahalle dolaşıyor.
 
BAŞKAN KASAP “20 EKİP 20 FARKLI NOKTADA”
Akşam saatlerinde Pilavdağı ve Gündoğdu daki mahallelere giden Başkan Kasap, Hastane yokuşu ve Makine parkını da inceledikten sonra yaptığı açıklamada; “Araştırma Hastanesi’nin yoluna birinci dereceden önem veriyoruz. Yolun açık tutulması için gereken çalışmaları yapıyoruz. Şehir merkezimizi ve bölgemizi etkisi altına almış bir afetle karşı karşıyayız. Ana arterlerde çalışmayan ve kapalı hiçbir yolumuz yok. Kar yağışının getirmiş olduğu hayat şartlarındaki zorluğu olabildiğince azaltmaya çalışıyoruz. Şu anda 20 ekip şehrimizin 20 farklı bölgesinde aynı anda nöbetleşe olarak çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızın kar dolayısıyla yaşayacakları zorlukları 444 50 53 numaralı telefona bildirmelerini öneriyoruz” dedi.