Konu hakkında Rize Sivil Toplum gönüllüleri Platformundan Yapılan Açıklamada ; 
Bu yıl dördüncüsü düzenleyeceğimiz sahne programı öncesinde Rize’ye Değer Katan Sivil Toplum Kuruluşlarının belirlenme sürecinde, Sivil Toplum Kuruluşlarının başvurularının alınarak bağımsız komisyon tarafından değerlendirilmesi yapılacaktır.
Kimler Başvuru Yapabilir: “Rize’ye Değer Katan Sivil Toplum Kuruluşları” değerlendirmesine Rize’deki (merkez ve ilçelerdeki) Yerel STKlar başvuru yapabilecektir. (Şube dernekler, vakıflar, sendikalar, odalar ve kooperatiflerin başvurusu alınmayacaktır).
Başvuru Nasıl Yapılacak?: Başvuru formu ile başvurular alınacak olup, Başvuru Formu için Rize sivil Toplum gönüllüleri Platformu ve Çayeli Gençlik Derneğinin Sosyal medya hesaplarınından ulaşılabilir.
Değerlendirme Kriterleri Nelerdir?: Değerlendirmede özellikle STK’nın tüzüğüne uygun faaliyetler yürütüyor olması, diğer STK ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği, faaliyetleri ile ulaştığı hedef kitlesi ve hibe, fon ya da mali destek programları ile yürüttüğü projeler, STK faaliyetleri ile Rize’ye kattığı değer kriterleri yer almaktadır.
Başvuruda son bir yıl içinde yürütülen çalışmaların belirtilmesi önemlidir, değerlendirme STK'nın 2019 yılı içinde yaptığı çalışmalar üzerinden yapılacaktır.
Başvuru Tarihleri: 18 Kasım – 30 Kasım 2019

Rize’ye Değer Katan Sivil Toplum Kuruluşlarının belirlenmesinde başvurularınızı bekliyoruz. Son Başvuru: 30 Kasım 2019 Kaçırmayın!