Dün sabah ikamet ettiği Çaykur Genel Müdürlük Loj­ma­nın­da kalp krizi so­nu­cun­da vefat eden Ar­de­şen Çay Fab­ri­ka­sı Mü­dü­rü Fah­ret­tin DEMİR bugün Bursa’nın Yıl­dı­rım İlçe­sin­de son yol­cu­lu­ğu­na uğur­la­na­cak.


Fah­ret­tin DEMİR için dün Rize’nin Sahil camii’nde ikin­di na­ma­zın­dan sonra ce­na­ze na­ma­zı kı­lın­dı ve bu­ra­da­ki dini tö­re­nin ar­dın­dan Mer­hu­mun naaşı Bursa’ya gön­de­ril­di.

Aslen Art­vin-Yu­su­fe­li’li olan Fah­ret­tin DEMİR’in Aile­si­nin Bur­sa-Yıl­dı­rım’da ika­met et­me­si ne­de­niy­le Merhum Bursa’da toprağa verilecek.

Fah­ret­tin DEMİR’in Rize’deki dünkü ce­na­ze tö­re­ni­ne Çaykur Genel Mü­dü­rü İmdat SÜTLÜOĞ­LU, Yar­dım­cı­la­rı Sü­ley­man PI­NAR­BAŞ, Dr. Tur­gay TURNA ve Yusuf Ziya ALİM başta olmak üzere Mer­hu­mun mes­lek­taş ar­ka­daş­la­rı ile bir­lik­te Ri­ze­li ve Art­vin­li hemşe­ri­le­ri­ de ka­tıl­dı.

56 ya­şın­da vefat eden 2 erkek çocuk Ba­ba­sı Çaykur’cu hem­şe­ri­miz Fah­ret­tin DEMİR’in ani ve genç yaş­ta­ki ve­fa­tı başta Çaykur ca­mi­ası ile bir­lik­te Rize’de de büyük üzün­tü­ye neden oldu.

Mer­hum Fah­ret­tin DEMİR’e Al­lah­tan “RAH­MET”, başta tüm Aile­si­ne, se­ven­le­ri­ne, dostlarına, ya­kın­la­rı­na ve Çaykur ca­mi­ası­na ­da “SABIR VE BAŞ­SAĞ­LI­ĞI” di­le­riz.





















Kaynak: Zümrüt Rize