Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.


 

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Bülent Uygun “Antalya kampımızı çok güzel bir şekilde tamamladık. Eksiklerimizi gördük. Oynamayan arkadaşlarımızı hazırlık maçında oynattık. Birlik beraberliğimizi, birbirimize olan sevgimizi, takım ruhunu kazanma adında çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Bir tek Michalak, kampa Covid olarak gelince hemen kampın başında onu ayırdık. Onun da testleri de negatife dönmüş durumda. İkinci testi ve karantinada kalma süreci var. Onu da bitirdikten sonra inşallah aramıza katılacak ve antrenmanlara başlayacak. Bununla beraber milli takımdan dönen arkadaşlarımıza da testlerimizi yaptık. Bir tek Gökhan, geç geldiği için ona ayrı bir antrenman programı yaptık” dedi.

“BİZ BÜYÜK RİZESPOR CAMİASI OLARAK NELER YAPACAĞIMIZA BAKACAĞIZ"

Çok zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade eden Uygun, “İki maçın ödülü olarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Bu maçı kazanarak mutlu günlerimizi devam ettirmek ve bu galibiyeti Rizespor taraftarına armağan ederek yolumuza devam etmek istiyoruz. Her maçta alınacak 3 puan var. Bununla beraber de rakibin kim olduğuna değil, biz büyük Rizespor camiası olarak neler yapacağımıza bakacağız. Şimdi önümüzde güçlü bir Karagümrük takımı var. Zordan daha zor olan bir maç bizi bekliyor. İnanıyorum ki inşallah kazanan taraf olarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.