İlkokul ve ortaokula giden 176 öğrencimiz, ara tatilde camiye giderek namazlarını camide kıldılar. Öğle, ikindi ve akşam namazlarında toplam 16 gün, 48 vakit camiye giderek imamlara ellerindeki formları imzalatan öğrencilerimiz, ödülleri almaya hak kazandılar.

Tüm öğrencilerimize isimlerinin yazılı olduğu özel kutularda Kur’an-ı Kerim, Elif Ba, seccade, tesbih ve erkeklere takke ile kızlara eşarp hediye edilirken 48 vakit camiye devam eden öğrencilerimiz kalemli Kur’an-ı Kerim, 24 vakitten fazla devam edenlere de Kur’an-ı Kerim yüklü mp3 player hediye edildi.


2 Mart 2018 Cuma günü saat 11.30’da Güneysu Merkez Camii’ndeki programa Güneysu Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Güneysu Belediye Başkanı Halil TURAN, Güneysu İlçe Müftüsü Abdulkerim ÇELİK, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Rıfat ÖZER ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bayram GÜNDOĞAR ile birçok davetli katıldı. Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, İmam ve Kur’an kursu öğreticilerimiz ile anne ve babalar; çocuklarımızın sevinçlerine ortak oldular.


Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK, proje ile ilgili bilgi verdi. İlçe Vaizi Mehmet KAZDAL’ın sunuculuğunu yaptığı programda hediyelerini alan çocuklarımız camilerimizi renklendirdi. Camilerimizin çiçek açtığı bu projeye katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, katkıları için tüm paydaşlarımıza, hayırseverlere, çocuklarımız üzerinde emekleri olan anne, baba ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.