Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 7. kez telekonferans yöntemiyle toplandı. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölgemizi ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Çay üreticileri bölgemize gelmek için nereye başvuracak Çay üreticileri bölgemize gelmek için nereden izin alacaklar bu sorular cevabını buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çay hasadı için bölgeye gelmek isteyenlere müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, yaş çay hasadı için il dışında olup bölgeye gelmek isteyen üreticiler için e-devlet üzerinden başvurularında şartları yerine getirenlere özel izin verileceğini belirtti.

Cumhurbşkanı Erdoğan açıklamasında "19 Mayıs gecesi sokağa çıkmak kısıtlamasının sona ermesiyle birlikte bu vatandaşlarımız aldıkları bu izinlerle yola çıkabileceklerdir. Gereken tüm tedbirleri alarak bu sürecin en sağlıklı şekilde yürümesini temin edeceğiz. Hasatla birlikte yaş çay alımları başlayacaktır. Çay üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.