Ligin 2. haftasında oynanacak Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı öncesinde geçtiğimiz sezon yaşanan olay sebebiyle Rize ve Trabzon’da güvenlik önlemleri arttırılıyor. Rize’den dönüş programını değiştiren sarı-lacivertlilerin maçın ardından bu kentte kalacağı ve pazartesi günü öğle saatlerinde İstanbul’a döneceği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek. Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli kafilenin Rize’den dönüş yolunda Trabzon’un Sürmene ilçesi yakınlarında silahlı saldırıya uğraması sebebiyle bu karşılaşma öncesi güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkarıldı.

DÖNÜŞ PROGRAMI DEĞİŞTİRİLDİ
Güvenlik açısından karşılaşmanın ardından Rize’de kalacak olan sarı-lacivertli kafile, pazartesi günü öğle saatlerinde Trabzon üzerinden İstanbul’a dönecek. Öte yandan 23 Ağustos Pazar günü Yeni Rize Şehir Stadyumu’nda oynanacak ve saat 21.45’te başlayacak mücadele öncesi ve sonrasında yoğun güvenlik önlemleri alınacağı bildirildi. Çevre illerden polis takviyesi yapılacağı öğrenilirken, emniyet görevlilerinin olası bir saldırıya karşılık her türlü güvenlik önlemi alacağı belirtildi.