Gelişim Ligleri Elit U16 Ligi 4. Grup 5. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U16 takımı, deplasmanda GZT Giresunspor U16 takımıyla karşı karşıya geldi.

Bol gollü geçen maçın ilk yarısını Yeşil-Mavili gençler 3-1 önde tamamladılar. Maçın ilk dakikasında Fatih Çoruhlu'nun golü ile 1-0 öne geçen U16 takımımız, 8'inci dakikada Yiğit Özgülen ile farkı 2'ye yükseltti. 20'inci dakikada ev sahibi ekip attığı golle farkı bire indirse de 25'inci dakikada Volkan Genç 3-1'lik ilk yarı sonucunu belirleyen golü kaydetti. İkinci yarıda 70'inci dakikada Fatih Çoruhlu ile 4-1 olan skor, 75'inci dakikada Volkan Genç'in golü ile 5-1 oldu ve Çaykur Rizespor U16 takımı bu skorla sahadan galip ayrıldı.

Çaykur Rizespor U16 takımı futbolcuları elde ettikleri galibiyeti, 28 Kasım Pazar günü sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor U16 takımıyla oynadığı maçın 15'inci dakikasında rakip futbolcuyla hava topunda çarpışarak beyin travması geçiren ve kaldırıldığı RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat edilerek sağlığına kavuşan takım arkadaşları İmran Gür'e armağan ettiler.

HABER:TURGAY AYHAN