Rize'de kurum ve kuruluşlar arasında bilgi alışverişini ve kurumlar arasında iletişim geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen ‘Haftaya Başlangıç Toplantılarına’ ilçe kaymakamlarının sunumları ile devam ediliyor. Bu bağlamda bugün gerçekleştirilen toplantıda Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Fındıklı Kaymakamı İbrahim Güneş, birer sunum yaparak ilçelerin genel yapısı ve yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Yaptıkları bilgilendirici sunumlardan dolayı her iki kaymakama da teşekkür eden Vali Çeber, “Değerli meslektaşlarımın yaptıkları sunumlarda her iki ilçemizde de birçok kamu yatırımının ya tamamlandığını ya da devam etmekte olduğunu gördük. Kamu yatırımlarının yanında hayırsever hemşerilerimizin de yaptıkları yatırımlarla devletimize olan desteklerine şahit olduk. Bu sadece Fındıklı ve Ardeşen özelinde böyle değil. Rize’nin her köşesinde hayırsever hemşerilerimizin hayata geçirdiği bir çok eser var. Bu devlet millet birlikteliğini gösteren mutluluk verici bir tablo” şeklinde konuştu ve tüm hayırsever işadamlarına bir kez daha teşekkür etti.

İyi bir idarecinin aynı zamanda iyi de bir lider olması gerektiğinin altını çizen Vali Çeber, “Kaymakamlarımız, kanunlarla kendilerine yüklenen görevlerin yanında, hiçbir kamu kaynağı kullanmadan birçok projeyi hayata geçirmekteler. Bizimde kendilerinden beklentilerimiz bu zaten bu yönde. Yaptıkları planlamalarla ilçe halkını da içine alan birçok sosyal projeyi hayata geçirdiler ve bu projelerle de ilçelerine farklı bir vizyon kazandırmış oldular” dedi.

Rize Öğretmenevinde düzenlenen, Vali Yardımcıları Abdullah Şen ile Ahmet Dalkıran’ın yanı sıra ilçe kaymakamları ve tüm daire müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantılara haftaya Güneysu ve Pazar Kaymakamlarının yapacakları sunumlar ile devam edilecek.