Son zamanlarda Rize “de yaşanan bazı olayları üzüntüyle öğrendiğini belirten AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Emniyet Müdürlüğünü yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kutlayarak Emniyet Müdürünün sonuna kadar yanında olduğunu söyledi.

Rize “de yaşanan cinsel istismar olaylarını yakinen takip ettiğini söyleyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “ Bu tip olaylarda kimse bizden siyasi medet ummasın, Rize adını karalayacak her türlü işlerin karşısındayız, temiz bir Rize istiyoruz, tüm mikroplar temizlenmeli, bunlara destek verenlerinde karşısında yer alacağız. Rize Emniyet Müdürümüz tecrübeli bir kişi, asla önünü kesmeyeceğiz. Gençlerimizi zehirleyenler,. Rize “de siyasete güvenerek gizli kapaklı işler yapanlar, hele namus konusunda tüm kişiliğimiz ve gücümüz ile Emniyet Müdürümüzün yanındayız” dedi.

Kimse boşuna uğraşmasın
Emniyet Müdürü ile ilgili bazı kişilerin kampanya oluşturmaya çalıştığını duyduğunu belirten Karal “ Hiç kimse boşuna uğraşmasın, Emniyet Müdürümüz ile ilgili partimize gelecek şikayetleri asla dikkate almayacağız. Başarılı çalışmalarını izliyoruz. Zehir tacirlerine, uyuşturucu tacirlerine karşı yapılan operasyonlar ile diğer çalışmalarında Emniyet Müdürümüzün yanındayız. Birileri karanlık işleri seviyor olabilir, biz Rize’miz için asla bunlara izin verdirmeyeceğiz. Kim ne hak ediyorsa onu bulacak” dedi.