Rize Merkez Çay İlkokulunda Merhum Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Hamdi Yılmaz'ın anısına bir  oyun sınıfı dizayn eden Rize Genç Fenerbahçeliler ve Rize Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler bir gönüllülük örneği gösterdi.

Okulun zemin katında oldukca geniş bir alanda yumuşak zemin üzerine hazırlanan oyun sınıfında çocuklar için herşey düşünüldü.
Rize'de bir ilk olan oyun sınıfı kış aylarında öğrencilerin beden eğitimi derslerini aksatmadan ve ıslanmadan yapabilecekleri bir salona dönüştürüldü.
Rize ili Genç Fenerbahceliler  sorumlusu Ünal TOPAL ve Üniversiteli Genç Fenerbahceliler sorumlusu İbrahim Mert EKİCİ beraberindeki gönüllü gençler ile örnek bir sorumluluk çalışması gerçekleştirdi     


Minik yüreklere gönüllülük örneği olan oyun sınıfı açılışı Merhum Ahmet Hamdi YILMAZ 'ın ailesi, Mimarlar Odası Başkanı ve Fenerbahce Derneği üyesi Mustafa MAHMUTOĞLU, Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer HAŞİMOĞLU ,Çay İlkokulunun eski ama  eskimeyen Müdürleri Vahap YILDIZ,  Bekir KÖROĞLU ,RTEÜ öğrencilerinin katılımlarıyla  gercekleşti.
Haber: Yasemin ÖZÇELİK