Belediye İş Sendikası Rize Temsilcisi Yaşar Kaspar maaşlarının alamayan Rize Belediyesi bünyesindeki RİBELSAN işçilerinin hakkını aramaya devam ediyor. Kaspar yaptığı açıklamada “ Yaptığınız uygulamayla sayın Cumhurbaşkanına zarar vermeye devam edin, hesabı bir gün sorulur size. İşçi bunun kasıtlı yapıldığını düşünüyor benden söylemesi” dedi.

Kaspar’ın açıklaması şöyle: “Sendikacılığa merak salan üst kademe idarecileri, sizler maaşlarınızı almışsınız nasılsa hatta sizlerin ek işleriniz ek gelirleriniz, hatta sendikacı diye geçinen ortaklarınızda olabilir, keyfiniz yerinde hiçbir şey yapmadan boş boş ortalıkta resim karesine girebilmek için çırpınan, fuzuli işlerle uğraşıp sendikacılığa merak salan sizler. Alacakları maaşla geçinen bu insanların bakmakla yükümlü oldukları ailesi çoluk çocuğu var.

 Sendikacılığa merak salıp, seminere, konsere fuara gezmeye tozmaya fuzuli işlere para harcayıp boş koltuk işgal edeceğinize önce insanların maaşını ödeyeceksiniz. Bir de benim işyerlerine gitmemden rahatsız olan başkan yardımcısı, ben yine gideceğim işyerlerine seni de beklerim gideceğim işyerlerine, kapı arkalarında dedikodu yapıp işçiye rüşvet teklif ederek ikna etmek için çalışmaya devam et sen.

Bide benim açıklamalarımdan rahatsız olan, benim açıklamalarıma laf yetiştirmeye çalışan, sanki maaşı vermeyen benmişim gibi, on gündür ortadan kaybolan işveren ortağı sendikacı artıkları var piyasada, işinizi yapında ortaklarınız işçilerin maaşlarını ödesin, bizden daha çok rahatsız olacaksınız.

Sizinde işinizde zor be ortaklarınızla yaptığınız işlerle uğraşmak, onlara şirin görünmek varken ne gerek var asıl işiniz olan işçilerin maaşlarını almak için uğraşmaya” dedi.