AK Parti vizyonuna uygun sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarına devam eden Başkan Kasap, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatlarını kolaylaştırabilecek yardımları uygun yollardan edinmesini sağlamayı amaçlıyor.

SOSYAL HİZMET OFİSİ YAKLAŞIK 5 BİN KİŞİYE ÇARE OLDU

Bu kapsamda göreve geldiği günden itibaren üzerine yoğunlaştığı sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kurduğu Sosyal Hizmet Ofisi 3 yılda 4 bin 927 kişiye yardımda bulundu. Bin 947 kişi ise Sosyal Hizmet Ofisi’ne ihtiyaç sahibi kişilerin kullanması amacıyla bağış yaptı.

794 AİLEYE “HOŞ GELDİN BEBEK” YARDIMI

Başkan Kasap, Rize Belediyesi mahalli sınırları içerisinde ikamet edip çocuk sahibi olan kişilere yönelik olarak hazırladığı ‘Aramıza Hoş Geldin’ projesiyle ailelerin sevinçlerine ortak olup aynı zamanda yardımda bulunmayı amaçladı. Bu kapsamda bir buçuk yıllık süre içerisinde 794 aileye içerisinde bebek bakım ürünlerinin bulunduğu “Aramıza Hoş Geldin” paketi yardımı yapıldı.

BİN 200 KİŞİ “ASKIDA YEMEK”TEN FAYDALANDI

Belediye Başkanı Kasap, şehirde ihtiyaç sahibi kişilerin rahatlıkla faydalanması amacıyla başlattığı “Askıda Yemek” uygulamasından da vatandaşlara hizmet ediyor.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi koordinesinde yürütülen proje kapsamında şehirde 6 ayrı lokantada bulunan “Askıda Yemek”e bağış yapmak isteyen kişi katkıda bulunabiliyor, ihtiyaç sahibi ise Askıda Yemek uygulamasından faydalanmak istediğini belirterek yemeğini yiyebiliyor.

BAŞKAN KASAP: “AK PARTİ VİZYONUNA UYGUN SOSYAL BELEDİYECİLİK”

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarını aksatmadan devam ettiklerini belirten Başkan Kasap, “Göreve geldiğimiz günden bu yana faaliyete geçirdiğimizin sosyal projelerimiz aksamadan büyüyerek devam etmektedir. Bu doğrultu da AK Parti’mizin sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.