Konuyla iligli Kuzuoğlu group'tan yapılan açıklama şöyle.

"Kuzuoğlu groupolarak sıfırdan başladığımız, Fındıklı’ya yatırım ve istihdam hayalimizde, Ordu ,Artvin Trabzon ,Rize , Sivas ve Kayseri illerinde bulunan yetiştiricilik tesisleri ve fabrikamızla beraber toplamda 550 personele ulaşmış durumdayız.

Binlerce yıllık Fındıklı tarihinde Fındıklılı olup, Fındıklı’ya en büyük yatırımı yapan firma olarak , gençlerimize olan inancımızı hiçbir zaman kaybetmeden karşımıza çıkan engellere rağmen istihdam atağımıza devam ediyoruz.

Fındıklı , Gürcistan, Adana, Ordu ve Samsun’da başladığımız 18 yeni tesis yatırımımızla birlikte pandemiye rağmen 600 kişilik ilave istihdamın ilk iş başvurularını almaya başladık.

5 yılda tamamlanacak istihdam sürecinin ilk işe alımları için yatırımların yapılacağı bölgelerde istihdam edeceğimiz yöre halkı yanında %35 e tekabül eden yaklaşık 200 Fındıklılıyı da istihdam etme hayalindeyiz

Müracaatlar fabrikamızdan ve [email protected] adresinden alınacak olup, işe ihtiyacı olan Fındıklılı gençlerimizi, Fındıklının kendi firması olan Kuzuoğlu Group ailesine katılarak bizimle birlikte çalışmaya davet ediyoruz."