Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Şemşettin Durmuş hafta sonunu Rize Esnafı ile beraber geçirdi.



Vali, Belediye Başkanı, Rektör ve Milli eğitim Müdürü birlikte gerçekleştirmiş oldukları esnaf ziyareti çerçevesinde Atatürk caddesi boyunca dükkanları dolaşarak sorunları dinlediler. Esnaflarla bir süre sohbet eden Rize Protokolü istek ve şikayetleri dinleyerek not aldılar.



Sokaktaki vatandaşlar ile de zaman zaman sohbet eden Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman vatandaşın memnuniyeti ile karşılaştı.



Sokakta vatandaşlarla selamlaştığı esnada bir engelli vatandaş ile karşılaşan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, engelli vatandaşın sorununa ortak olarak vatandaşın kendisine iletmiş olduğu talebini not aldırdı ve sorunun çözümü konusunda gerekenin yapılacağını söyledi.