Vali Ersin Yazıcı beraberinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ile birlikte Tophane Mahallesindeki Asayiş Resmi Ekipler Amirliğini ziyaret etti. Burada görevli Polisler ile bir süre sohbet eden Vali Yazıcı, görevli memurlara sıkıntıları olup olmadığını sordu. Sorumlu oldukları alandaki suç ve suçlulukla ilgili son durum hakkında vatandaşların güvenlik algısı hakkında bilgiler aldı.

MESAİ KAVRAMI GÖZETMEKSİZİN

Rize Emniyet Müdürlüğünce yapılan başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Vali Yazıcı, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri, suç ve suçlularla etkin mücadele etmek amacıyla İlimizde Asayiş Resmi Ekipler Amirliği görev yapmaktadır. Kamu düzenini korumak, huzur ve güvenliği sağlamak için gece gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan tüm emniyet teşkilatı mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
Milletimizin bölünmez bütünlüğü halkımızın huzur ve güvenliği için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güvenlik güçlerinin çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Vali Yazıcı, " Bu vesileyle ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, huzur ve istikrarını bozmaya yönelik yapılan hain terör saldırılarını bir kez daha kınıyor, tüm güvenlik güçlerimize, bu mücadelede gösterdikleri ve hiçbir değerle ifade edilemeyecek fedakârlıkları için şükranlarımı sunuyorum. Başta şehitlerimizin aileleri ve yakınları olmak üzere, tüm emniyet teşkilatımıza ve milletimize de bir kez daha başsağlığı diliyorum" dedi.