Tüm vatandaşların bayramını tebrik eden Vali Bektaş, " Heyecan ve özlemle beklenen bu yılki Mübarek Ramazan Bayramının sizlerle birlikte idrak edecek olmaktan büyük bir huzur duyuyorum. Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bugün, milletimiz için ayrı bir önemi olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tarih boyunca milletimiz bayramlara özel bir önem vermiştir. Bayramların bir özelliği, acıların, sevinçlerin ve mutlulukların paylaşıldığı günler olmasıdır. Bu özel günlerde sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duyguları yoğunlaşır, birlik ve beraberliğimiz güçlenir.  Bu vesileyle 17 Haziran 2016 tarihi itibariyle başladığım Rize Valiliği görevimde, kapılarımızın tüm dostlarımıza ardına kadar açık olduğunu belirtmek isterim."dedi.

RAMAZAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALINDI
Vatandaşların Bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali Bektaş, "Bayram süresince görevi başında olan güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personeli başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. "dedi.


BİRLİK, BERABERLİK, YARDIMLAŞMA VE PAYLAŞMA DUYGULARI
Ramazan ayı boyunca, birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşma ve paylaşma duygularının en güzelini yaşadıklarını belirten Vali Bektaş, " İçinde bulunduğumuz kutsal günlerin, ülkemize, İslam Dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini; bu vesile ile ülkemizde ve dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların da sona ermesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum."dedi.


GELECEK KUŞAKLARA DAHA GÜZEL BİR RİZE
Herkesin huzur içinde, ailesiyle, tüm sevdikleriyle, acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmesini temenni eden Vali Bektaş, "Bu güzel atmosfer kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmek için eşsiz bir fırsat olarak değerlendirilmeli, kardeşlik duygularını dalga dalga toplumun her kesimine yaymalıyız. Gelecek kuşaklara daha güzel bir Rize, daha güzel yarınlar bırakmak için sizin verdiğiniz destek ve şevk ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Dünyada yaşanan değişimlerin gerisinde kalmadan değerlerimizi de kucaklayarak idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın sağlık mutluluk ve huzur içinde geçmesi temennisiyle vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kamu görevlilerinin, esnafı ve eşrafıyla tüm Rize halkının, yurt içi ve yurt dışında bulunan hemşehrilerimin bayramlarını tebrik ediyorum."dedi.