Rize İl Jandarma Alay Komutanı Albay Semih Coşkun, emekliye ayrılarak 2 yıldır sürdürdüğü görevine veda etti. 53 Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu bir araya geldiği Albay Semih Coşkun'a ilin asayiş ve güvenliğine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

2 yıl önce Sivas'tan Rize'ye atanan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Semih Coşkun, bu sürede ilin asayiş ve güvenliğinin sağlanmasında önemli görevler üstlendi. Kentin her kesimi ile iyi diyaloglar kuran Albay Coşkun, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde gelerek darbecilerin gönderdiği emirleri yok sayarak milletinin yanında yer aldı. Rize'deki görev süresinin ardından veda eden Albay Semih Coşkun 53 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Bayrak, Başkan Vekili Muhammet Kaçar, Genel Sekreter Aytekin Kalender ile Yönetim Kurulu Üyeleri Fikret Karabulut,Selim Denizalp ve Bayram Ali Sarı ile bir araya geldi. 53 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Bayrak,  komutana teşekkür ederek hayatında bol bol Rize çayı içmesi için çay fincan takımı hediye etti.

Albay Semih Coşkun'da 2 yıldır Rize'de görev yapmaktan ve Rize insanını yakından tanımaktan mutlu olduğunu belirterek herkese teşekkür etti.