İlimizde düzenlenecek olan panele katılmak üzere Rize’ye gelen sabah gazetesi yazarları Faruk Erdem, Bekir Hazar, Prof. Dr. Burhanettin Duran, Ergün Diler, Prof. Dr. Hasan D. Yalçın ve Ozan Ceyhun gün boyu temaslarını sürdürdükleri Rize’de iftar yemeğinde Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr.Reşat Kasap ile birlikte Kaf Dağı Tesislerinde iftar ettiler.

BAKAN YAZICI VE BAKAN YARDIMCISI METİN, MİSAFİR YAZARLARLA BİR ARAYA GELDİLER

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı 27. Dönem Rize Milletvekili adayı Hayati yazıcı ve Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin’de Kaf Dağı Tesislerinde gerçekleşen iftar programı sonrasında misafir heyete eşlik ettiler. Başka bir iftar programına katılan Bakan Yazıcı ve Bakan Yardımcısı Metin, iftar sonrası misafir yazarların sohbetine katılarak birlikte çay içerek Rize’yi konuştular.

Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada, ilimize yapılan yatırımlar, son yıllarda gelişmekte olan turizm sektörü, Belediye çalışmaları ve bir çok konuda fikir alışverişinde bulunuldu.

Rize’yi yakından görme ve tanıma fırsatı bulan sabah gazetesi yazarları yeşille mavinin buluştuğu eşsiz güzelliğe sahip şehre hayran kaldıklarını dile getirirken, düzenlenen program günün anısına çekilen fotoğraf faslıyla son buldu.