Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, ilimizde hizmet veren sağlık kuruluşunda görev yapan tüm sağlık personellerimiz, harekâta yönelik farkındalık oluşturmak ve Türk birliklerine destek olmak için bu uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Tepe, Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye'de ülkemizin güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı zaruri bir harekâta giriştiğini belirterek, “Bizlerde Rize sağlık çalışanları olarak kahraman askerlerimizi tüm yüreğimizle cani gönülden destekliyoruz. Bu kutsal vatan uğruna gözünü kırpmadan gerektiğinde canini dahi veren yiğit askerlerimiz her zaman gönlümüzdedir ve başımızın tacıdır. Borçlarını asla ödeyemeyeceğimiz kahraman ordumuza bizlerde Rize’den karınca kararınca destek olmak adına tüm hastanelerimizin hasta başı monitörlerimizde, vatandaşımızın göreceği monitörlerde asker ve bayrak temalı görüntüler yerleştirdik. Amacımız tüm vatandaşlarımızda var olan vatan sevgisini canlı tutabilmek adına küçük bir çabadır” diye konuştu.

112 personelleri de harekete destek olmak için “Gönlü Vatan Aşkıyla Dolup Taşan Canlara Bin Selam Olsun” mesajıyla harekâta desteklerini ifade ederken, öte yandan da hastanenin dışına da büyük boyutlarda Türk bayrakları asıldı.