Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rizelilerin rahat bir yaz geçirmeleri için sivrisinek ve haşereyle mücadele de en doğru zaman olan larva döneminde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Mart ayında başlayıp Eylül ayına kadar devam eden Sivrisinek ve karasinekle mücadele çalışmalarını bu yıl pilot bölge olarak seçilen Ekrem Orhon mahallesinden başlattı.

Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi ve İlaçlama Biriminde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başkan Yardımcısı Şakir Mollayakupoğlu ve Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Rakıcı’ dan çalışmalar hakkında brifing alıp 2018 yılı Sivrisinek ve karasinekle mücadele çalışmalarına start verdi.

Belediye Başkanı KASAP, “Vatandaşa hizmet odaklı yapılan bu uygulamaya bizzat katılıyorum. Veteriner işleri hizmetleri ilimizde önemli bir görev üstlenmiş durumdadır. Baharda başlayan ve yaz sonuna kadar devam eden ilaçlama çalışmalarımızda gerçekten son yıllarda şikayetleri azaltan bir süreç yaşadık. Bu konuda hizmet kalitesini ve vatandaş memnuniyetini önceki yıllara göre elhamdülillah hep arttırdık. Bu yılki çalışmalarımıza da aynı tempoyla devam edeceğiz” dedi.