İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen Fuar’a, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Dernek Başkanları, Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu Başkanı Vatan Karakaş ve davetliler katıldı.

Geçtiğimiz yıl Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından ilimizde ilki düzenlenen Fuar’ın bu yıl ise ikincisi düzenlendi. Oldukça ilgi gören Fuar’ın amacı, Rize ve ilçelerinde faaliyet gösteren dernekleri bir arada toplamak ve güzel bir kaynaşma sağlamak. Aynı zamanda derneklerin ne gibi faaliyetler içerisinde bulunduğunu burada göstermek.

İlimizin Kültürel değerlerinin ve el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği Fuar’ın açılış kurdelesi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin tarafından kesildi.

Açılışın ardından alanda bulunan Derneklere ait stantlar gezilerek sergilenen ürünlerle ilgili bilgiler alınarak hatıra fotoğrafları çektirildi. Fuar, 5 Ocak 2018 Cumartesi gününe kadar halka açık kalacak.