Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yapımı devam eden paketleme fabrikasının inşaatında hayatını kaybeden Mehmet Cordan’ın ailesine taziyede bulundu.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Çaykur’un yeni paketleme fabrikası inşaatında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Mehmet Cordan’ın ailesini ziyaret etti.

Taziyede Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun yanında; Makine Dairesi Başkanı Bayram Sekmen, İşletme ve Üretim Dairesi Başkanı Metin Bıçakçı ve İyidere Çay Fabrikası Müdürü Halil İbrahim Kurnaz da yer aldı.

Cordan ailesine baş sağlığı dileyen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ailenin üzüntülerini paylaştıklarını belirtti.Çaykur için işçisinden en üst düzey görevlisine kadar her çalışanın önemli olduğuna vurgu yapan Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, ‘’Mehmet Cordan bizler için bir kayıp, kendisi alın teriyle işini yapan, çevresindekiler tarafından hep iyi anılan bir kişiydi; Allah rahmet eylesin, Allah mekânını cennet etsin, geride kalanlara sabır versin. Biz Çaykur olarak geride kalanların yanında olacağız, onlara destek vereceğiz; Cordan ailesine baş sağlığı diliyorum’’ dedi.