Ziyarette Vali Çeber tarafından, TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman’a, Rize Halk Eğitim Merkezi Talip Kahraman El Sanatları atölyesi kursiyerler tarafından cam işlemesi ile yapılan vazo hediye edildi ve Rizeli el sanatları ustası tarafından yapılan Rize’nin motifi haline gelmiş yerlerin minyatür örnekler gösterildi. Sonrasında onur köşesi gezildi.

Valilik Makamında sohbet ortamında devam eden ziyarette Vali Çeber geçmiş dönemler TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman ile birlikte, Türkiye Büyük Millet Meclisinde çekilmiş oldukları fotoğraf gösterildi.

Ziyaretin son bölümünde Rize il merkezi haritası üzerinden yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alan TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman, Vali Çeber’e misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Vali Çeber’de, TBMM Eski Başkanı İsmail Kahramın’ın gerçekleştirmiş olduğu hoş ziyarettin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “ Geçmiş dönemlerde TBMM Başkanlığı yapmış Sayın İsmail Kahraman ile sohbet etmek, fikir alışverişinde bulunmak bizler için çok önemli. Kendisi çok önemli görevleri başarı ile yerine getirmiş, büyük bir tecrübe ve bilgi birikimene sahip bir kişidir. Bu vesile ile TBMM Eski Başkanı Sayın İsmail Kahraman Rize Valiliğinde ağırlamaktan çok mutlu olduğumu belirterek kendisine teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.