Okul ziyaretinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali ÇEBER'e İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, İl Milli Eğitim şube müdürlerimiz Zafer HAŞİMOĞLU ve Mehmet KİBAROĞLU da eşlik etti. 

Ziyaretine ilk olarak Kurtuluş İlkokulu öğretmenler odası ile başlayan Vali ÇEBER, okulda görevli öğretmenler ile bir araya gelerek öğretmen ve okul idarecileri ile talep ve önerileri noktasında bir süre  sohbet etti. Okul müdürü Mustafa BABAOĞLU'ndan okul ile ilgili bilgiler aldı. 

Vali ÇEBER, kendisini okuluna davet eden Beyzanur Uzun'u 3/B sınıfında ziyaret ederek bir süre öğrencilerle geleceğe dönük planları hakkında sohbet etti. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının geriye kalan kısmında öğrencilere başarılar dileyen Vali ÇEBER "Sizler, bizlerin geleceğisiniz. Seçmiş olduğunuz mesleklerde, çok çalışarak ülkemizi daha iyi bir seviyeye taşıyacağınıza inanıyorum. Derslerinize çalışırken planlı ve düzenli çalışıp, gezmeyi oyunlar oynamayı da ihmal etmeyin. Ancak teknolojik araçları sadece derslerinize yardımcı olması için ailenizin gözetiminde kullanın. Sizlerden beklentimiz derslerinize iyi çalışmanız, devletimize, milletimize yararlı bir birey olarak hayatınızı devam ettirmenizdir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun" dedi.

 

Okul Rehberlik Servisinin Destek Odasını ziyaret eden Vali ÇEBER, öğrencilerin yaptıkları etkinlikleri inceledi. Özel eğitim öğrencileri ile tek tek ilgilendi ve öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.