Rize merkeze bağlı Muradiye Beldesinde yaşayan bir grup genç, dere kenarında vakit geçirdikleri sırada bir video çektiler. Survivor’ı konu alan videoyu sosyal medyada paylaşan gençler bir anda izlenme rekorları kırdı. İzlenme sayısından güç alan gençler bu kez organize bir şekilde, Muradiye Belediye Başkanı'nın da desteğiyle parkur kurdu ve Rizeli usulü bir Uruspavivor çekimi yaptılar. Gençler parkurun ismini ise yaşadıkları Muradiye Beldesi’nin eski ismi olan Uruspa’dan esinlenerek Uruspavivor olarak belirlediler.

Yeni bölümlerin çekimleri ve projenin devamı için desteğe ihtiyaç duyan gençlere Vali Kemal ÇEBER tarafından teknik ekipman hediye edildi. Vali Çeber, gençlerimize yapmış oldukları projelerde imkanlar dahilinde her zaman destek olunacağını ifade ederek “ Murat Sarımehmet ve Ethem Sakal kardeşimiz, Muradiye Belediye Başkanımız Musa Süreyya Balcı’nın da desteği ile çok güzel bir proje yapmışlar. Bizler yaşadığımız bölgenin tanıtılmasında ve gençlerimizin kendileri geliştirerek yeni şeyler üretecekleri projelere imkanlar dahilinde her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda kendilerine teşekkür ediyor, yapıcakları yeni çalışmalarda başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Proje yapımcıları Murat Sarımehmet ve Ethem Sakal’da, Vali Çeber’e projelerine verilen desteğin kendileri için çok önemli olduğunu ve yeni ekipmalar ile birlikte çok daha güzel çalışmalar yapabileceklerini ifade ettiler.