Vali Ersin Yazıcı, İl Özel İdaresince yapılan yol çalışmalarını inceleyerek, Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Şefik Aygöl'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl ve Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ile birlikte Pazar İlçesi Alçılı köyü yolundaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ersin Yazıcı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ulaşımın kolay sağlanması amacıyla başlatılan asfalt çalışmalarını denetleyen Vali Yazıcı, çalışmaya katılan işçilere baklava ikram etti. Vali Ersin Yazıcı'nın ikram ettiği baklavayı yiyen işçiler, daha sonra iş makinelerinin başına geçerek asfalt çalışmasına devam ettiler.

İl Özel İdaresi tarafından il genelinde asfalt yol yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Vali Ersin Yazıcı, "İl Özel İdaresi`ne bağlı yol yapım ekiplerimiz çalışmalarını planlı bir şekilde sürdürüyor. Biz de bu çalışmaları hem yerinde görmek hem de görevli personelimize moral vermek için inceleme gezisi yapıyoruz. Varsa aksaklıkları tespit ediyoruz.  Ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

Çalışmanın bitmesiyle vatandaşın çok daha kaliteli, standardı yüksek bir yolda ulaşım sağlayacağını belirten Vali Yazıcı, çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi. İncelemelerinin ardından, Alçılı köyünde bir çay ocağında vatandaşlarla birlikte çay içen Vali Yazıcı, vatandaşların kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinledi.

İncelemeleri sırasında Vali Ersin Yazıcı’ya; Vali Yardımcısı Genel Sekreter Şefik Aygöl, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Meclis Üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Salih Kurtuluş, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yasin Kavzoğlu eşlik etti.