Ahmet İlhan, Mehmet Akyüz, Robin Yalçın ve kaleci Charles Itandje’den sonra dış transferde bombaları patlatmaya hazırlanan.

Çaykur Rizespor, teknik direktör Hikmet Karaman'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Hikmet Karaman yönetiminde gelecek sezon başarılı olmayı hedefleyen Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları için büyük mesai harcanıyor. Defans, orta saha ve forvete yapacağı transferlerde potansiyelli isimlere yönelen Yeşil-Mavililer, Hollanda’dan Tjaronn Chery ile İsveç'ten Filip Helander için büyük çaba harcıyor.

Hollanda’nın Groningen takımında forma giyen ve kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Chery'nın bonservis sorununu halletmek için kulübüyle pazarlıklara devam ediliyor.

Yeşil-Mavili takımın defans için rotasını belirlediği İsveç'in Malmö takımının genç defans oyuncusu Filip Helander içinde görüşmeler sürüyor. Helander'in transferinin bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

Öte yandan İtalya Seri A takımlarından Chievo'nun formasını giyen Valter Birsa'nın transferi zora girdi. Bir dönem Milanda’da forma giyen Birsa'nın çocuklarının eğitiminden dolayı eşinin Türkiye' ye gelmek istemediği öğrenildi.