Süper Lig'de kalmayı garantileyen Çaykur Rizespor'un Başkanı Metin Kalkavan, "Ben burada olduğum sürece teknik direktör Hikmet Karaman'da görevinin başında kalacak" dedi.

"BOŞ KAĞIDA İMZA ATMIŞTIM"

Çaykur Rizespor'da 3'üncü dönemini geçiren Hikmet Karaman, takmımının başarısız sonuçlar alması kendisine yöneltilen eleştiriler karşısında ligin 2'nci yarısında bekleneni veremediklerini kabul ederken şunları söylemişti:

"Önemli oyuncularımızın sezonu kapatması nedeniyle şansızlıklar yaşadık. Herşeye rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldik. Bir hafta kala 37 puan topladığımız ligde de kalmayı başardık. Başkanımız ister beni göndersin, ister tutsun. Belki yeterli değiliz. Boş kağıda imza attım. Kulübe faydalı olmak için çalışıyoruz. Zaman zaman hata yapabiliriz. Hatalarımızı da biliyoruz."

KALKAVAN'DAN CEVAP GELDİ

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, ligin ikinci yarısında istenmeyen sonuçlar aldıklarını, ancak bunların futbolda olabileceğini kaydetti. Başkanlığı döneminde zihniyet değişikliği için uğraştığını ifade eden Başkan Metin Kalkavan, şöyle dedi:

"Sonuçlar ve skorlar önemli değil. Fairplay ve mali disiplinden taviz vermeyeceğiz. Bunları yaptığımız sürece ligde kalıcı oluruz. Kimsenin beni sevmesini beklemiyorum. Sokak kulübü yönetmiyor. Fikrini söyleyebilir ama kulübü yönetemez. Biz gelecek yılda lige renk katmaya devam edeceğiz. Ben burada olduğum sürece de Hikmet hoca kalacak. Ben hocamdan memnunum. Keyifle çalışmaya devam edeceğiz."