Transferi suskun geçiren, son haftalardaki sonuçlarla düşüşe geçen Çaykur Rizespor taraftarının gönlünü almak için düğmeye bastı. Yeşil-mavililer, birçok takımdan teklif alan Kweuke'nin sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başlıyor.

Çaykur Rizespor ara transferi hüsranla kapattı, sezonun ikinci yarısına da istediği başlangıcı yapamadı. 25 puanı bulunan Yeşil-Mavililer’de Kweuke’nin sakatlığı nedeniyle önümüzdeki 3 hafta oynamayacak olması ise kritik haftalar öncesi en büyük tedirginlik. Bu sıkıntılı süreci olumluya çevirmek isteyen Karadeniz ekibinin yönetimi ise düğmeye bastı. Hedefte takımın gol yükünü çeken en önemli isim Leonard Kweuke var. Kamerunlu forvetin sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitiyor. Yani ocak ayında elden gitme ihtimali yüksek. Sık sık Uzakdoğu ve Katar takımlarından teklifler aldığı öne sürülen oyuncunun daha fazla kafasının karışmasını istemeyen yönetim yeni sözleşme için görüşmelere başlayacak.

Kalmak istiyor

Rizeli idareciler bu sayede hem adı sık sık transferle anılan Kweuke’yi elde tutmuş olacak hem de taraftarın takımın kötü gidişiyle alakalı protestosunu tam zamanında önlemiş olacak. Edinilen bilgiye göre önümüzdeki günlerde menaceri çağrılacak olan 28 yaşındaki futbolcu da Rize’de son derece mutlu ve yeni sözleşmeye sıcak bakıyor.
Fanatik..