Tribünlerde yaşanan sıkıntının nedeni şehirle olan kopukluk olarak değerlendirilen Çaykur Rizespor bu kopukluğu ortadan kaldırmak için yaptığı çaışmalarına devam ediyor. 

Çaykur Rizespor’da Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Asbaşkan Hasan Kartal, Teknik Direktör Hikmet Karaman ve başta yeni transferlerden Lincoln olmak üzere tüm futbolcular vatandaşlarla bayramlaştı.
Kurban Bayramının son gününde Deniz Caddesinde başlayan bayramlaşma programı, Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk caddesi üzerinde devam etti. Vatandaşlarla ve esnafla bayramlaşan futbolcularla, Başkan Hasan Kemal Yardımcı’ya vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

Başkan Yardımcı, “Masrafsız ve zahmetsiz bir iş yapıyoruz. Takımımızla şehrimizi bütünleştirmek adına bunu yapmak bizim görevimiz. Taraftarımızın bizlere olan sevgisini, teveccühünü görmek mutluluk veriyor. Biz bu tür organizasyonları gerçekleştirdikçe, takımımıza olan sevginin ve desteğin de artacağına inanıyoruz. Bunun ışığını görüyoruz. Heyecanlanacağız ama asla havalanmayacağız” dedi.

Yeni transfer Lincoln’un da eşlik ettiği bayramlaşma programında taraftarların futbolculara ilgisi yoğun oldu. Taraftarlar bol bol futbolcularla fotoğraf çektirirken, takım kaptanı Kweuke ve yeni transfer Ramos ise eline döner bıçağı alarak döner kesti.

Haber: Turgay Ayhan Fotoğraflar: Rizespor Fan