Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Medicana Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrası iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizepor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maçta zorlandıklarını belirtip, “Maçın başlangıcında oyunu kabul eden bir Sivasspor vardı. Bize boş alan bırakmayan, hatamızı bekleyip pozisyon düşünen oyun anlayışları karşısında zorlandık. İlk devre oyun üstünlüğü bizde görünse de yaptığımız hatadan bir gol yedik. Zorlandık. İkinci yarı 1-0 geriden gelip birde kırmızı kart ile 10 kişi oynadık. Oyunu riske ettik. Beraberliği bulduk. Şans yanımızda olsaydı 2-1 olabilirdi. 10 kişi oynayan bir takım olarak 1-1 haklı bir skor olduğunu düşünüyorum” dedi.

MEDICANA SİVASSPOR CEPHESİ
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise yaptığı açıklamada, 4 haftadır galibiyet alamadıklarını ifade edip, “Gerçekten mükemmel karşılaşma vardı sahada. Oyunu çok iyi kontrol ederek hücumun önünü kestik. Takımımız iki pozisyonun dışında rakibe pozisyon yok. 10 kişi kalan rakibin karşısında daha iyi oynamamız lazımdı. Rakip gerçekten iyi mücadele etti. Güzel bir maç oyduğunu düşünüyorum. Bizim için üzücü taraf 3 puan alabileceğimiz bir maçta üç puan alamamak oldu. Üç puan alamadık. Maalesef galibiyet alamıyoruz. Bir galibiyet alıp çıkışa geçmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.