Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 18 Şubat Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un futbolcuları Recep Niyaz ve Nosa Igiebor, taraftarlardan destek istedi.

Mavi-yeşilli takımın genç orta saha oyuncusu Recep Niyaz, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçını taraftarlarının desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

Yakaladıkları gol pozisyonlarını çok daha iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade eden Recep, "Bulunduğumuz durumdan memnun değiliz. Verdiğimiz mücadelenin hakkı bu değil. Önümüzde iki önemli maç var. Alacağımız iki galibiyet bizim biraz daha rahat nefes almamızı sağlayacaktır." dedi.

Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Recep Niyaz, "Teknik direktör değişikliği Galatasaray gibi takımlar için fark etmez. Onlar da biz de kazanmak adına üç puan parolası ile çıkacağız. Taraftarlarımıza bu maçta ihtiyacımız var. Ligin sonu yaklaşıyor. Her maça adım adım bakarak puanlar almak istiyoruz." diye konuştu.

Yeşil-mavili ekibin devre arasında kadrosuna kattığı Nijeryalı Nosa Igiebor ise iyi bir takım olduklarını kaydetti.

Adaptasyon sürecini aşmaya çalıştığına değinen 26 yaşındaki oyuncu, "Daha sıkı çalışıp takıma katkı yapmayı umuyorum. Güçlü bir kadroya sahibiz ama taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Onların desteği ile iyi bir maç çıkarmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçı hazırlıkları
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Kar yağışı altında gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yarım sahada iki gruba ayrılarak taktik ağırlıklı pas çalışması yaptı.

Yeşil-mavili ekip, yarın yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.