Çaykur Rizespor’un devre arasında Malta’da gerçekleştirmeyi düşündüğü kamp programı, Malta’nın İstanbul’da bulunan konsolosluğunun çıkarttığı parmak izi krizi nedeni ile iptal edildi.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Devre arası arası kampını Malta’da gerçekleştirmeyi planlıyorduk. Tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. Malta tüm futbolcularımızın ve kampa katılacak heyetin parmak izlerini istedi. Sıkışık olan şu takvimde ekibi toplayıp İstanbul’da parmak izlerini verdik. Ancak bizi konsolosluktan alarak ‘parmak izlerini yanlış aldıklarını’ belirtip yeniden parmak iki vermemizi istediler. Programlarımızın yoğunluğundan dolayı bir daha ekibi toplayıp parmak izi için İstanbul’a gitmenin zor olacağından dolayı Malta kamp programını iptal ettik. Yeni kamp programı için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olmalarını da değerlendirerek "Morallerini bozmadan Salı günü Mersin ile oynayacağımız kupa maçından ve son hafta evimizde oynayacağımız Başakşehir maçından galip ayrılıp sezonun ilk yarısını güzel bir şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.
Yaşanan kriz üzerine Çaykur Rizespor'un Antalya’da kampa girmesi bekleniyor.