Yeni Rize Şehir Stadının açılışını Fenerbahçe ile yapan Çaykur Rizespor, stadın yeni ismi olan ÇAYKUR DİDİ ile de ilk konuğu yine Fenerbahçe olacak

Bugün yapılan protokol sonucu yeni isminin ÇAYKUR DİDİ olduğunun açıklaması Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, imzalı basın bülteniyle kamuoyuna duyuruldu.

İŞTE BASIN BÜLTENİNİN TAMAMI

 

Atmaca Yuvasının Adı artık"ÇAYKUR DİDİ STADYUMU" Oldu

Spor Toto Süper Ligde yer alan takımımız Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Yeni Şehir Stadının ismi "ÇAYKUR DİDİ STADYUMU" oldu. Yeşil-Mavili kulübümüzün ana sponsoru olan Çaykur’un, stadımızın isim haklarını da alarak son yıllardaki başarılı büyümesi ile dikkat çekenÇAYKUR DİDİ markasının Türk sporuna ve bölgeye verdiği destek daha da güçlenmiş oldu. 

Uzun vadede Rizespor ile bütünleşen  ve bu sezon da ana sponsorumuz olacak olan Çaykur; bilindiği gibi Rize'nin bağrından çıkan DİDİ soğuk çay markasıyla sporseverlerin, gençlerin ve çocukların sevgisini kazandı.

Bu bağlamda değerli yazılı basın ve görsel medya temsilcilerinin ÇAYKUR DİDİ STADYUMU isminin kullanımına özen göstermesini rica eder, 

ÇAYKUR DİDİ STADYUMU isminin camiamıza ve Rize'ye hayırlı olmasını dileriz.

----------------------------------------------------------------

Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Aykut FERAH 

Çaykur Rizespor Kulübü

Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü