ÇAYKUR Rizespor takım kaptanı Sercan Kaya, ligde kalan 2 maçtan en iyi sonucu alacaklarını belirtti, "Paniğe gerek yok, ligde kalacağız" dedi.

Lige çok iyi başlangıç yaptıklarını ancak ikinci yarıda biz dizi şansızlık yaşadıklarını ifade eden Sercan Kaya, kendisi ve takım arkadaşlarının yaşadığı sakatlıkların puan kayıplarında önemli rol oynadığını söyledi. Ligde farklı yenildikleri Trabzonspor maçı için taraftarlardan özür dileyen Sercan, şöyle konuştu:"Bu farklı skordan takım olarak utanç duyduk. Aslında haftalardır 3 puan alıp ligi bitirebilirdik. Ama olmadı. Bu hafta bu işi temizlemek bizim boynumuzun borcu oldu. Sonuç hazmedilecek gibi değil. Ne anlatacaksınız 6-0'dan sonra? Kötü bir gündü."

Ligde 2 maç kaldığını, puan avantajının da kendilerinde olduğunu ifade eden Sercan, son olarak şunları söyledi:"Panik yapmaya gerek yok. Ligde kalacağız. Önümüzde Gaziantepspor maçı var. Bu maçı taraftarımızın da desteğiyle aldığımız zaman sıkıntı yaşamayacağız. Bu maç, hem taraftara özür, hem de kendi adımıza ligi kurtarma karşılaşması olur. Tüm futbolcu arkadaşlarımla bu maçı kazanmaya odaklandık."