Beşiktaş karşısında dün deplasmanda alınan 1-0’lık mağlubiyeti değerlendiren Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, iyi futbollarına rağmen yaptıkları bir hata dolayısı ile mağlup olduklarını belirtti.

Çaykur Rizespor, deplasmanda Beşiktaş karşısında yediği tek golle haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı. Beşiktaş mağlubiyetini değerlendiren Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, iyi oynamalarına rağmen kaybettiklerini belirterek “Futbolda kazanmakta var kaybetmekte. Namağlup bir gidişimiz vardı. Geçtiğimiz hafta Bursa karşısında iyi oynamamıza rağmen mağlup olduk. Bu hafta da Beşiktaş’a karşı mağlup olduk. Her iki maçta da iyi oynadık ama mağlubiyet yaşadık. Kazanamadığımıza üzülüyoruz. Ancak oynadığımız iyi futbol bize umut veriyor ve bizi sevindiriyor” dedi.

GOLDE HATAMIZ VAR
Ferah, Çaykur Rizespor’un 63. dakikasında yediği golde defansın hatası bulunduğunu ifade ederek “Futbolcularımız hakemin faul vereceğini düşünüp duraksadı. Bu duraksamadan dolayı topu kazanan rakip golü buldu. Aynı hatayı Bursa maçında da yaptık. Oyuncularımızın hakemin düdüğü çalana kadar pozisyondan kopmaması gerekir. Maçın 70. dakikasına kadar iyi bir oyun sergiledik. Futbolcularımın ortaya koyduğu futbol ümit verici ve sevindirici. Eğer kendi hatamızdan kaynaklanan o gölü yemeseydik maçtan bir puanla dönerdik belki de galip gelebilirdik” diye konuştu.

Ferah, büyük kulüpler karşısında alınan galibiyetlere fazla üzülmediklerini belirterek “Büyük kulüpler karşısında galip gelmeye elbette çok arzuluyoruz. Ancak alınan mağlubiyetlere de fazla üzülmüyoruz. Ligin en iyi takımlarından birisine karşı oynadık. Ligin lideri. Bu nedenle sonuca üzülmüyor, ligdeki gerçek rakiplerimizi hesap ediyoruz. Bizim için ligde kendimize rakip olarak belirlediğimiz takımlara karşı alacağımız puanlar daha önemli“ şeklinde konuştu.